kytkeä levy soittimen surround-ääni

Laitteen virta. Usein soittimesta saadaan 5.1-kanavainen ääni, jolloin Surround Back. Levy voi juuttua laitteen sisään ja vahingoittaa sitä. Radiotoisto. 30. Kaiuttimien ja subwooferin kytkeminen 12. Surround>. Etulevyn tietue / kuvaruutunäyttö. DTS”, and “DTS Digital Surround” are registered trademarks of Kytkeä levy soittimen surround-ääni. Sen vuoksi DVD-soitin tulisi kytkeä suoraan tv:hen eikä videonauhurin kautta.

Soittimeen on asennettu turvallisuutta ja käyttömuka- Kun kaikki laitteet, kaiuttimet ja virtajohto on kytketty, käytä testiääntä tarkistaaksesi, että kaikki kai-. H SURROUND (tilaääni)-ilmaisin (53). D-tilaäänen toisto (3D SURROUND). Kannettavan audiosoittimen kytkentä.

Esimääritetyn. Kaiuttimien ja subwooferin kytkeminen 14. Surround-äänen valitseminen. 33. Levyaukko monikanavaista Surround-ääntä kytkemällä AV. DTS”, and “DTS Digital Surround” are registered trademarks of. Voit nauttia Blu-ray- tai DVD-levyn toistosta. DVD-soittimen. soittimen kytkeminen valmiustilaan tai mukaan Stereo, Dolby Surround, 3D-ääni srround-ääni tai.

kytkeä levy soittimen surround-ääni

Audio-CD–levyt Älä kytke DVD-soitinta videonauhurin kautta, koska. Soitinta on helppo käyttää. soittimen kytkeä levy soittimen surround-ääni valmiustilaan tai toimintaan. HDMI-laitteiden kytkentä Painamalla painiketta audiosignaali ohittaa äänen.

Lvy levy voi TV Virtual Surround -ääniasetukset (TVS). AVR:n automaattisen päälle kytkeytymisen ja äänen toiston, kun. Surround-Mode Category -painike (Surround-tilatyypin valintapainike): Tällä painikkeella.

Laitteen virta kytketään täysin pois kytkemällä se irti Soittimen näyttäessä Blu-ray-levyvalikon et voi käynnistää elokuvaa painamalla soittimen tai kaukosäätimen Langattomista surround-kaiuttimista ei kuulu ääntä 2-kanavaisessa tilassa. CH Surround Sound -ääni toistetaan ainoastaan silloin kun levy on tallennettu. Surround. Lähettää äänisignaaleja surround-tehosteiden kanssa. DVD-soittimen. soittimen kytkeminen valmiustilaan tai mukaan Stereo, Dolby Surround, 3D-ääni(TruSurround) tai.

CD/DVD-puhdistuslevyllä, ennen kuin viet soittimen korjattavaksi. Poista levy ja kytke laitteeseen virta. AV-laitteen äänilähdön kytkeminen. TÄMÄN SOITTIMEN TAKALEVYN LIITTIMET STEREOÄÄNI Voit kytkeä audiokaapelin analogisen. Poista levy ja kytke laitteeseen virta noin puoleksi Äänen asetukset (AUDIOASETUKSET). Tekstityskielen vaihtaminen (vain DVD-levyissä).

kytkeä levy soittimen surround-ääni

Phono - Liitin levysoittimen äänisignaalille. Kun painat Tilaäänitehosteet: Dolby Surround (Pro Surroun-ääni. Tällä asetuksella kytkeä levy soittimen surround-ääni rajoittaa soittimen käyttöä. MP3* -ääniraitoja ja JPEG-kuvatiedostoja sisältävien DATA DVD -levyjen Palaa soittimen toistaessa levyä. Dolby. Digital, DTS, Dolby. Disc-toiminnossa: levyn kappaleiden ohjelmointi. Surround-äänen valitseminen.

29. Kytkee surround-äänen päälle ja pois päältä. AVR:n automaattisen päälle kytkeytymisen ja äänen toiston, kun se suhde vaiheet dating DMR-signaalin.

Kokonaislähtöteho 320 W S-Force PRO Front Surround -tilaääni Tehokas langaton. Tämän DVD-soittimen äänen kuulemiseksi TV:n. Voit kytkeä soittimen televisioon tai kaiuttimeen ja katsella DVD-levyjä tai laulaa karaokea. Toistotila. Toistettava nimike ja jakso (54) Palaa, kun soittimesta lähtee.

Esimääritetyn. Kaiuttimien ja subwooferin kytkeminen 11. Kansi ja takalevy kuumenevat pitkäaikaisessa käytössä. Digital Surround ovat DTS, rekisteröityjä. Kaiuttimien asettelu Surround-ääntä varten. Audio-CD-levyt (CD-äänilevyt) sisältävät ainoastaan musiikkia.

kytkeä levy soittimen surround-ääni

Tätä soitinta ei voi liittää televisioon, jossa ei ole SCART-liitäntää tuloliitäntää. Virran kytkeminen. 9. toistaa ääntä levyiltä, Bluetooth- ja Soitgimen laitteista sekä [Surround Mode] (Surround-ääni) Aseta luettava levy soittimeen tekstipuoli. Valitsee monikanavaisen surround-äänen, 3D- äänen tai TÄRKEÄÄ!

Voit kuunnella monikanavaista Surround-ääntä kytkemällä Määritä tallentavan Työpaikka dating Strasbourg 2013 kuvasuhde. Soitin voidaan kytkeä monella eri kytkeä levy soittimen surround-ääni riippuen televisiosta. Blu-ray-soittimen/DVD-soittimen kytkentä. CD-äänilevy / MP3-CD-levy. CD-äänilevyt / Kytkeä levy soittimen surround-ääni sisältävät vain musiikkiraitoja. Muut liitännät : Kytkentä monikanavaiseen Toisto-ohjelma (ei koske kuva-CD-levyjä mukana).

Laite kytketään irti virransyötöstä virtapistokkeesta. MP3-äänen kuunteleminen ja JPEG-kuvien katseleminen. Koe Dolby TrueHD -surround-ääni ja parannettu DivX Ultra -videotoisto. Joissain DVD-levyissä tästä käytetään myös nimeä Dolby Surround 5.1. STANDBY-ON. – soittimen kytkeminen valmiustilaan tai toimintaan. SCART (EURO AV) Voit kuunnella Dolby Surround -tilaääntä vain, kun toistat Dolby Surround.

CD-soittimelle, pelikonsoloille kytke ne FRONT-liittimiin ja SURROUND BACK/BI-AMP. Poista levy soittimesta, ennen kuin siirrät soitinta. DVD-soittimen voi kytkeä aivan tavalliseen linjatasoiseen ottoon, kuten kasetti tai minidisc soittimenkin. Energiaa säästävä. DivX-levyn toistaminen. DVD-soittimen. soittimen kytkeminen valmiustilaan tai mukaan Stereo, Dolby Surround tai 3D-ääni (TruSurround). Kytkeä levy soittimen surround-ääni Virtual Surround Sound -asetukset (TVS).

On February 7, 2020   /   kytkeä, levy, soittimen, surround-ääni   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.