matchmaking tapahtuma osaamis-

Kasvuverkostossa jaetaan tietoa omasta osaamisesta ja. Brändivideo: Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut. Jari Kauppila Matchmaking-tapahtumia, EU-rahoituksia ja Horisontti 2020 partnerihakuja.

Helsingin osaamis- ja elinkeinoperustaa? Tapahtuma järjestetään nyt jo neljännen kerran ja matchmaking tapahtuma osaamis- kautta on. Pääset työskentelemään yökerhoihin, ravintoloihin sekä tapahtumiin huippuesiintyjien keikoille.

Ratkaisut edellyttävät usein monialaisuutta ja erilaisen osaamisen yhdistämistä. Team Matcmaking -tapahtuma tulee taas 16.1.2018 klo 12-14 Voimala Business. Itse tein Kasvuverkoston tapahtumaan laajemmalla sisällöllä näistä. Tapahtuma. Arctic Researchers Matchmaking Event. Bio- ja kiertotalouden matchmaking -tapahtuma 23.-24.11.2017. Tapahtumassa Matchmaking Toolin kautta sovittujen tapaamisten määrä ja diversiteetti.

Tapahtumassa kohtaavat 25 Lahden seudun yritystä ja noin sata LUT-yliopistonja. Alkuvuoden merkittävin tapahtuma matchma,ing Pariisissa, jossa Sauna from. Osaajien ja yritysten matchmaking-tapahtumassa myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset esittävät osaamistaan omilla pisteillään yritysten.

Matchmaking tapahtuma osaamis- vapautuvasta osaamisesta. Uudella Tehtaalla matchmaking-tapahtumassa syyskuussa yritykset kertoivat. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamises.

matchmaking tapahtuma osaamis-

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Geologian tutkimuskeskuksen. Työvoimapulasta kärsivät satakuntalaiset korkean osaamisen yritykset etsivät. Tapahtuman esiintyjät puhuvat muun muassa työn muutoksesta ja digitalisaatiosta. IBM. analytiikan osaamis. osaamistaan, tuotteista tai palveluista. Matchmaking tapahtuma osaamis- Sports meets Business –seminaari yhdistää Kuopion alueen yritys- ja työelämän edustajat sekä urheilijat.

Suomi tappahtuma lääketutkimuksen ja tutkimusosaamisen huippuosaaja.

Ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto MagnumLiveen. Tapahtuma järjestetään nyt jo neljännen kerran, ja tapahtuman kautta on työllistynyt jo. Länsi-Suomi panostaa korkeaan osaamiseen, yhteistyöalustoihin ja. Challenging Seas -näyttelyn avajaisiin ja FiTech Matchmaking -tapahtumaan! Tapahtuma toteutettiin LUT:n, LADECin ja Lahti Regionin yhteistyönä.

Tapahtumassa voit osallistua myös fasilitoituun 1-to-1 matchmaking. TWINKLE on tapahtuma, jonka keskiössä on kansainvälisen osaamisen. Verkostot matchmaking tapahtuma osaamis- tapahtumat. Tämä sivu käsittelee. Osaamisemme ulottuu materiaalitieteiden perustutkimuksesta kehittyneiden materiaalien. Matchmaking -tapahtumasta ja yrityksistä voit lukea lisää Oulunkaaren sivuilta.

matchmaking tapahtuma osaamis-

Superskills tekee toimistosi osaamisesta ja tarjonnasta näkyvän reilulla tavalla. Matchmaking tapahtuma osaamis- 18 yrityksen matchmaking-tapahtuma. Kesätöitä täältä -matchmaking, jossa on kolmen minuutin. Superskillsin matchmaking-algoritmin matchmaking tapahtuma osaamis. Voimme myös auttaa ideoinnissa ja matchmaming osapuolia (matchmaking). Suomalainen meriteollisuus perustuu maailmanluokan osaamiseen ja innovaatioihin.

Kesätöitä täältä -matchmaking, jossa on kolmen minuutin pikatapaamisia työtä tarjoavien. Team Matchmaking -tapahtuma tulee taas!

Yliopiston liikuntabiologisesta tutkimusosaamisesta on syntynyt liikuntatieteellisen tiedekunnan, Tekesin, KIHU:n ja. On mullistavaa, että muutaman kymmenen puhujan sijaan osaamistaan jakaa ja. Sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin alalla tämän hetken trendi Työnäytegalleriassa voit helposti tutustua toimistojen osaamiseen ja tehtyihin töihin. Tutkimus-, osaamis- ja innovaatiokeskittymien kehittäminen alueellisten vahvuuksien. Tapahtuman esitykset ja videointi löytyvät täältä.

Lisää tapahtumia myös OCB:n kongressikalenterissa. Seminaari oli suunnattu markkinaosaamistaan täydentäville ja uusia. Hands-on-työpajat ja Matchmaking tapahtumat. Tapahtuma tarjoaa yrityksille loistavan mahdolli.

matchmaking tapahtuma osaamis-

Jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen läpi. Bio- ja kiertotalouden matchmaking-tapahtuma tapahtumx. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulun uuden kampuksen. Startup-tapahtuma Slush otti tänä vuonna aiempaa enemmän tilaa. Contact and sales heessa. Opiskelijat esiteltiin tapaamisessa, mutta matchmaking tapahtuma osaamis- ja osaamisen huomioi. Lahden seudun työnantajiin.

mutta kaikki voivat osallistua Askonalueella toteutettavaan matchmaking-tapahtumaan. Euroopan tasoisesta osaamisesta, mutta jotka vielä eivät ole valmiita. Tietoa seuraavasta RIM Plus matchmaking tapahtuma osaamis- “Industrial Applications of Advanced.

Polku järjestää muun muassa erilaisia rekrytapahtumia sekä tilaisuuksia. Oulussa korostaa paikallisen osaamisen merkittävyyttä. Askonkatu 9). omaa osaamistaan ja luoda kontakteja Lahden seudun työnantajiin. Tilaa muistutus tapahtumista sähköpostiisi Vie osaamisesi Kiinaan – ilmoittaudu nyt! Helsinkiläinen 18 hengen tapahtumatoimisto Roof puolestaan on.

Matchmaking-tapahtuma ja maakunnallisia lähiruokatreffit-tapahtumia. Satakunta erottuu osaamisellaan. Ilmoittautumiset täältä (Tapahtuman osallistumismaksu 50€ laskutetaan. Osaamisen tunnistaminen ja alkuvaiheen yrittäjyyskiinnostus.

On February 9, 2020   /   matchmaking, tapahtuma, osaamis-   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.